Üniversitemiz, 2018 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katıldı

Siirt’in bilimle köprüsü olan üniversitemiz, 2018 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’da (EMITT)  il tanıtım standında yer aldı.

Siirt Valiliği himayelerinde Siirt Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen ve Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) tarafından finanse edilerek açılan Siirt Standında üniversitemizin yanı sıra Siirt’in birçok zenginliğine yer verildi.

İstanbul’da her yıl 60’ın üzerinde ülkeyi buluşturan dünyanın en büyük 5. turizm fuarında, Üniversitemiz tanıtım standına gelen ziyaretçilerin Siirt Üniversitesi hakkındaki soruları  cevaplandı. Ziyaretçilere çeşitli tanıtım materyalleri hediye edildi.

Tanıtım filmlerinin ve belgesellerin de gösteriminin yapıldığı fuarda, Siirt Belediyesi ‘Halk Dansları Gösteri Sanatlar Topluluğu’nun gösterileri, ziyaretçilerden tam not aldı.

Çok sayıda bürokrat, sanayici, iş adamı ve sanatçıların yanı sıra İstanbul’da yaşayan Siirtlilerin de ziyaret ettiği il tanıtım standında belli aralıklarla yapılan canlı yayınlarla Siirt’in ve üniversitemizin tanıtımı yapıldı.

 

– Siirt Üniversitesi : https://siubasin.com/universitemiz-2018-dogu-akdeniz-uluslararasi-turizm-seyahat-fuarina-emitt-katildi/

Leave a comment